Talande webbLyssna

Finansiering

Har du funderingar kring finansieringen av ditt företag? Här följer en kort introduktion för att hjälpa dig vidare.

På webbplatsen Verksamt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du söka information om vilka offentliga finansieringsmöjligheter det finns för att starta företag och för att utveckla ditt företag. Tjänsten innehåller främst information om svensk offentlig finansiering riktad till företag och blivande företagare i Sverige.

Du som söker information om exportfinansiering hittar det på Business Swedenslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster webbplats.

Svenska Riskkapitalföreningenlänk till annan webbplatss webbplats kan du söka bland en stor mängd riskkapitalaktörer. Föreningens medlemmar är företag som satsar pengar och kompetens i andra företag.

Till ALMIlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vänder du dig när du har svårt att finna lånefinansiering som täcker hela ditt behov. ALMI kompletterar marknaden genom att erbjuda riskvillig lånefinansiering när ingen annan gör det. Deras roll som marknadskompletterande finansiär innebär att de vågar ta risker. och de fäster också stor vikt vid din och ditt företags förmåga att utveckla och ta tillvara idén eller investeringen.

Det här är några av dem som kan hjälpa dig med finansieringen. Hör gärna av dig om du har frågor som ännu inte har fått sitt svar.

Senast publicerad: 2014-01-24

Kontakt

foretag@varmdo.se

 

Sofia Brorsson
Näringslivschef

Merith Fröberg
Näringslivsutvecklare

Kristin Jörnsved
Näringslivsutvecklare

Claudia Quas
Näringslivsutvecklare

 

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se


Mer kontaktinformation

Dokument